Anticariat Online CartileColectionarului.ro - Aici gasiti mii de carti vechi sau noi, rare si editii limitate, ori carti cu autograf toate in stoc.

Livrare & Returnare

Informatii livrare

   Orice produs are termen de livrare 48 de ore (în cazul în care optati pentru livrarea prin intermediul unui curier rapid) sau 2-4 zile (daca optati pentru livrare prin intermediul Postei Române). Livrarea poate dura mai mult în cazul comenzilor înregistrate dupa ora 18:00 sau în weekend.

   Livrarea cartilor se va face prin:
- Posta Romana
- Fan Courier


   Comenzile se confima telefonic/prin e-mail si veti fi informat asupra tuturor costurilor finale de livrare. Dupa aceasta confirmare se efectueaza livrarea iar plata produselor achizitionate se face la livrare.


Informatii returnare

   Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci când cumparati de pe site-ul nostru. De aceea, daca nu sunteti incântat de cumparaturile facute, le puteti returna iar noi va vom înapoia contravaloarea lor. Conform legii, "Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in starea in care au fost primite, fara nici o urma de folosire, deteriorare sau uzura, în termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul va suporta cheltuielile de expeditie ale produselor pe care le returneaza, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea directa.

   Notificarea returnarii produselor trebuie facuta la adresa de e-mail office@cartilecolectionarului.ro, înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.
   www.cartilecolectionarului.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la RETUR prin transfer bancar in contul IBAN specificat in mailul de notificare al returului. Suma înapoiata NU va cuprinde cheltuielile de transport.

   Acceptam schimbarea produsului cumparat cu un alt produs cu valoare similara, cu respectarea acelorasi conditii de integritate a produselor returnate, singurele cheltuieli suportate de catre client fiind cele de transport.Content

Oferte

Acum ai super oferte.Super Ofertele CartleColectionarului.ro